leonidio24.gr
ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΛΕΩΝΙΔΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Χαράλαμπο Λυσίκατο

Orama Gnosi 11 9 23
Κοινοποίηση

Τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους με τον συνδυασμό “Όραμα-Γνώση-Πρόοδος” παρουσιάζει ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας και εκ νέου υποψήφιος Χαράλαμπος Λυσίκατος.

Αναλυτικά:

ΤΡΙΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Βαλτιμόρη του Μέριλαντ στις Η.Π.Α.. Η ιστορία μου, όμως, ξεκινάει από την Πραγματευτή όταν ο πατέρας μου -καπετάνιος τότε- Δημήτριος (Κουρουμπάς) Τρίκουλης του Παναγιώτη του Φωτιά από το Λιβάδι γνώρισε την δασκαλα από την Τρίπολη, Γεωργία Μπρατίμου που υπηρετούσε δυο χρόνια στη Πραγματευτή κατόπιν μετάθεσης της από την Βασκίνα.
Έχοντας μεταναστέψει οι γονείς μου με μεγάλωσαν μέσα στην κοινότητα του Αγίου Νικολαου της Βαλτιμόρης. Υπηρέτησα ως διευθύντρια του Κατηχητικού Σχολείου, Πρόεδρος της Νεολαίας, Διευθύντρια του παραδοσιακού χορευτικού ομίλου, μέλος της εκκλησιαστικής χορωδίας και διοργανωτική επιτροπή της Παρέλασης της 25ης Μαρτίου και του ετήσιου 4ημερου Ελληνικού φεστιβάλ.
Σπούδασα Διεθνείς Επιχειρήσεις και έλαβα διπλό μεταπτυχιακό Master στο Διεθνές Μάρκετινγκ και το e-Commerce. Έκανα την πρακτική μου στον Οργανισμό Λιμένος του Μέριλαντ σε συνεργασία με το γραφείο του Δημάρχου στο μάρκετιγκ για την δημιουργία του Λιμανιού κρουαζιερόπλοιων. Έχω δουλέψει και στα μέσα μαζικής ενημερώσεις για τον Antenna Satellite στην Νέα Υόρκη και έχω γράψει πολλαπλά άρθρα για τον τύπο της Ομογένειας στο περιοδικό ΝΕΟ, στον Εθνικό Κήρυκα, Hellenic News of America και εδώ στην Ελλάδα στο περιοδικό Greece Is της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.
Από παιδί ερχόμουν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα όπου έμενα όλο το διάστημα στο Λιβάδι. Αυτή η αγάπη μου για την Ελλάδα με έφερε μόνιμα στην Ελλάδα το 2000. Έγινα συνέταιρος στο Internet Cafe και Copy Center (τυπογράφειο) το HyperCorner απέναντι από το Αμερικανικό Κολλέγιο στην Αθήνα μέχρι που μεταφέρθηκε στην Κηφισιά και έληξε η συνεργασία μας. Προσλήφθηκα από τον Όμιλο Λαυρεντιάδη το 2005.
Το 2020 εν μέσω Πανδημίας Covid-19 έφερα πίσω στην Ελλάδα από την Αμερική τους γονείς μου και εγκαταστάθηκα τα τελευταία τρία χρόνια στο Λεωνιδιο.
Στον συνδυασμό του Χαράλαμπου Λυσίκατου, Όραμα-Γνώση-Πρόοδος έχω αναλάβει επιπλέον και ένα κομμάτι της επικοινωνιακής εκστρατείας, έχοντας εμπειρία από την εθελοντική δουλειά μου στις πολιτικές εκστρατείες του Ελληνοαμερικανού γερουσιαστή στις Η.Π.Α. Παύλου Σαρμπάνη και της Κυβερνήτριας του Μέριλαντ Κάθλιν Κένεντυ Ταουνσεντ (η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ «Μπόμπι» Κένεντυ).

ΚΑΤΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Γεννήθηκα το 1986 στο Λεωνίδιο, όπου διαμένω μέχρι και σήμερα με τη σύζυγο και τα δύο μου παιδιά.
Φοίτησα στο ΤΕΙ Αθήνας, στη σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών στο Τμήμα Έργων Υποδομής. Έκτοτε δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τόπο μου στον τομέα κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων ακριβείας με τη χρήση μηχανών προηγμένης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας αναπτύσσοντας συνεργασίες ανα την Ελλάδα.
Εδώ και 25 χρόνια είμαι ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής του δήμου Λεωνιδίου. Παράλληλα, διατελώ μέλος της τοπικής παρέας μοτοσικλετιστών, «Μοτοπαρέα» Λεωνιδίου, η οποία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές δράσεις για την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού.
Κίνητρο της συμμετοχής μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι η βαθιά αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου και η επιθυμία μου να συνδράμω ενεργά, με όποια μέσα διαθέτω, στην τοπική ανάπτυξή,με γνώμονα το κοινό όφελος.

ΨΑΡΡΟΛΟΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είμαι 29 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη. Κατάγομαι από τον Τυρό Αρκαδίας. Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης. Σπούδασα Διεθνολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Φέτος ολοκληρώνω το Μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχω πτυχίο σε 4 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα).

Τα τελευταία 10 χρόνια διαμένω στην Αθήνα και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα (PlaisioComputers, Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, Παπανδρέου Ιατρικές Υπηρεσίες).

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου καθώς και το όραμά μου για ένα καλύτερο μέλλον αποτέλεσαν το κίνητρο μου για τη συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Νότιας Κυνουρίας.

ΣΑΡΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είμαι η Σαρρή Ευγενία του Νικολάου (Βαρδινογιάννη), ο οποίος ασχολείται με την κτηνοτροφία στην ευρύτερη περιοχή του Λεωνιδίου από μικρό παιδί.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λεωνίδιο, όπου και τελείωσα το Γενικό Λυκείο. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στον τομέα της αεροπορίας στη Φρανκφούρτη από όπου και πήρα το δίπλωμα μου και συνέχισα να εργάζομαι ως αεροσυνοδός και συνοδός εδάφους στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στην Αγγλία για τα επόμενα χρόνια. Μετά την εποχή του COVID-19 και καθώς ο τομέας των αερομεταφορών πέρασε κρίση, επέστρεψα στην Ελλάδα όπου και έχω εγκατασταθεί πλέον μόνιμα.

Τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιούμαι στον τομέα της εστίασης μαζί με τον σύζυγο μου.

Το γεγονός ότι μεγάλωσα σε μια κτηνοτροφική οικογένεια, η επαγγελματική μου εμπειρία σε τομείς όπως η αεροπορία και ο τουρισμός στο εξωτερικό, αλλά και η επιχειρηματικότητα με κάνουν να έχω μια σφαιρική και γενικευμένη οπτική για τα θέματα του τόπου μας. Κάτι που είναι απαραίτητο στην αυτοδιοίκηση.

Από μικρή ηλικία ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου μας. Έχοντας λοιπόν εγκατασταθεί και μόνιμα πλέον, πάλι στην περιοχή, πήρα αυτή την απόφαση.

Θέτω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό ΟΡΑΜΑ – ΓΝΩΣΗ – ΠΡΟΟΔΟΣ καθώς η εμπειρία και το έργο ολόκληρου του επιτελείου, τα τελευταία χρόνια με κέρδισαν.

Πέρα από τον τουρισμό, που με τεράστια επιτυχία έχει αναπτύξει η περιοχή μας, έχει αποδεχτεί πως ο συνδυασμός μεριμνά για κάθε ζήτημα που προκύπτει εντός του Δήμου μας.

Μαζί μπορούμε να πάμε ακόμα παραπέρα και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, γιατί αυτό αξίζει ο τόπος μας.

ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ

Ονομάζομαι Αντωνία Κυρίου, γεννήθηκα το 1993 και κατοικώ στο Λεωνίδιο Αρκαδίας από όπου και κατάγομαι. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Μάνο και είμαστε γονείς μιας κόρης 8 μηνών.

Το 2011 αποφοίτησα από το Επαγγελματικό Λύκειο Λεωνιδίου στο τμήμα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ασχολούμαι ενεργά με τον τουρισμό από το 2017, σε όλο το Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Συμμετέχω για Τρίτη φορά στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Χαράλαμπου Λυσίκατου γιατί αγαπώ τον τόπο μου και επιθυμώ να συμβάλω στην πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων του.

Επιθυμώ μια πόλη καθαρή, σύγχρονη με προοπτική στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, μια πόλη που να την επιλέγει ο καθένας για να μεγαλώσει τα παιδιά του με ασφάλεια, για να εργαστεί και να προκόψει.

Μια πόλη με αξίες, πολιτισμό και σεβασμό στον άνθρωπο, είτε αυτός είναι μόνιμος κάτοικός της είτε επισκέπτης της.

Με τον επί εννέα χρόνια δήμαρχο, Χαράλαμπο Λυσίκατο, του οποίου το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά του δεν αμφισβητεί κανείς, συμπορευόμαστε για να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ αυτό το σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει για τη Νότια Κυνουρία.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Γεννήθηκα το 1975 στο Λεωνίδιο, όπου κατοικώ εως σήμερα και εργάζομαι ως αγρότης. Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα Τριτάκη και έχουμε μια κόρη, την Αιμιλία.

Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος από το 2014.

Με την ίδια ενέργεια και όρεξη, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μου.

ΓΟΛΕΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με master από το ίδιο τμήμα.

Έχω εργαστεί για μια δεκαετία ως Χημικός Μηχανικός σε βιομηχανία τροφίμων και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης είμαι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων με ανάλογη εμπειρία και σε αυτό.

Είμαι απόφοιτος του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΑΙΚ) καθώς και του Προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε .

Γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά.

Είμαι έγγαμη, μητέρα 2 παιδιών

Με χαρακτηρίζει η οργανωτικότητα, η συνεργατικότητα, το ομαδικό πνεύμα και οι καινοτόμες ιδέες.

Επιθυμώ να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και να χτίσουμε μαζί το μέλλον των παιδιών μας!

ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στον Τυρό.
Είμαι επιχειρηματίας διατηρώντας ξενοδοχείο και καφέ στο Δήμο μας. Επίσης διετέλεσα πρόεδρος και αντιπρόεδρος της (ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ) Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Νότιας Κυνουρίας, τα τέσσερα τελευταία χρόνια με αρμοδιότητα όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας.

Διετέλεσα Αντιπρόεδρος στον εμπορικό σύλλογο του Τυρού , αντιπρόεδρος στον σύλλογο ξενοδόχων της Νότιας Κυνουρίας, καθώς και σύμβουλος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Τυρού Απόλλων.

Φίλες και φίλοι και σ αυτές τις δημοτικές εκλογές θα είμαι στο πλευρό του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπου Λυσίκατου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΑΡΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ονομάζομαι Ευγενία (Ζενή) Σαρρή του Γεωργίου (Στραβολιά). Γεννήθηκα στο Λεωνίδιο και μεγάλωσα στον Πειραιά, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτους και άρρηκτους τους δεσμούς με τον τόπο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου.

Είμαι παντρεμένη με τον συμπολίτη μας Ιωάννη Κυρίου (Πακέλη) και μαζί αποκτήσαμε δύο παιδιά, την ´Άννα-Μαρίνα, δικηγόρο στο επάγγελμα και τη Θεοδώρα τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με Πτυχίο στον τομέα “Marketing, Δημόσιες Σχέσεις & Διαφήμιση”, Δίπλωμα στη “Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων“ και Μεταπτυχιακό τίτλο στα “Ναυτιλιακά Νομικά” από το London Metropolitan University.

Αποτελώ μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ΅Λεωνίδιον΅, ως υπεύθυνη του χορευτικού συγκροτήματος, ενώ διατηρώ ενεργό ρόλο σαν μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως εθελόντρια.

Ασχολήθηκα επαγγελματικά επί 25 συναπτά έτη με το χώρο της Ναυτιλίας με θητεία στο τεχνικό, οικονομικό και διοικητικό τμήμα της εταιρείας, καθώς επίσης και στο ιδιαίτερο γραφείο των πλοιοκτητών.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον τόπο μας, ως αγρότης-ελεύθερη επαγγελματίας εστιάζοντας στις πιλοτικές δενδροκαλλιέργειες.

ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΠΦΩ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας όπου ζω πλέον και εργάζομαι ως δασκάλα ειδικής αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο.

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αρχικά, απασχολήθηκα στο συμβολαιογραφείο της μητέρας μου Γρηγορίας Κωνσταντάκου και στην συνέχεια για τέσσερα χρόνια εργάστηκα σαν μεσίτρια αστικών ακινήτων, στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ως δασκάλα παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε ειδικά και γενικά σχολεία περιοχών της Αττικής, της Θεσσαλίας, της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και στο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ενηλίκων ΑμΕΑ «η Παμμακάριστος».

Παράλληλα, από το 2018 διατηρώ ιδιόκτητα τουριστικά καταλύματα, βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο Λεωνίδιο.

Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι με τη μελέτη και καλλιέργεια ποικιλίας, λευκής ελιάς, ξεκινώντας συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επέστρεψα συνειδητά πλέον στον τόπο καταγωγής μου και επενδύω γιατί πιστεύω βαθύτατα στις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής. Με έντονη διάθεση να προσφέρω και θεωρώντας πως η ευημερία ενός τόπου έρχεται όταν οι συμπολίτες μοιράζόμαστε τα προβλήματα αλλά και τις νέες ιδέες, εργαζόμενοι ομαδικά, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Γεννήθηκα το 1978 και κατοικώ μόνιμα στο Λεωνίδιο.

Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, την Μαρία και τον Παναγιώτη.

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της γεωργίας και είμαι επαγγελματίας αγρότης επί 25 χρόνια.

Έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά, καθώς αυτή είναι η τρίτη φορά που θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Χαράλαμπου Λυσίκατου.

Στη διάρκεια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο είχα ενασχοληθεί με τον τομέα της γεωργία- κτηνοτροφίας, που γνωρίζω καλά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ονομάζομαι Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Τα τελευταία 10 χρόνια ζω μόνιμα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τσουκάτο και έχουμε μια κόρη 9 μηνών.
Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στην Καλαμάτα και έχω εργαστεί στο χημείο του εργοστασίου MediterraneanFoods Α.Ε.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας, οφείλεται στην αγάπη μου για αυτόν τον τόπο και δε σταματώ κάθε μέρα να σκέφτομαι πώς μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ένα βήμα μπροστά, να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που να επιτρέπουν την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων της.

Είναι σημαντικό, όταν κάποιος συμμετέχει στα κοινά, να μπορεί να εγγυηθεί ότι πρώτα από όλα θέλει και έχει τη διάθεση για προσφορά. Ως νέα μητέρα θέλω να προσφέρω στις επόμενες γενιές των παιδιών μας την δυνατότητα για ένα καλύτερο αύριο μέσα από την εθελοντική δράση και τη συμμετοχή σε δράσεις των συλλογικών φορέων της περιοχής.

Ο αγώνας για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θα δοθεί και με άλλους υποψηφίους που έχουμε τους ίδιους στόχους συντασσόμενοι στο πλευρό του κ. Χαράλαμπο Λυσίκατου.

ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΗΛΙΑ

Γεννήθηκα το 1965. Είμαι παντρεμένος με την Ματίνα Γούσγουλα και έχουμε δυο παιδιά, την Σοφία και τον Νίκο.

Ζω στο Λεωνίδιο και δραστηριοποιούμαι με τις αγροτικές εργασίες. Αποτελώ μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λεωνιδίου

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Χαράλαμπου Λυσίκατου με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας για ένα καλύτερο μέλλον. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

ΨΑΡΟΛΟΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γεννήθηκα το 1981 στον Πειραιά ,μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στον Τυρό .Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μαστοράκη και μητέρα δύο παιδιών .

Είμαι πτυχιούχος δασοπονίας και διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος . Μιλάω αγγλικά και γερμανικά .Έχω πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα << Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS), Χαρτογραφία και Περιβάλλον Ανάπτυξη Εφαρμογών με τη Χρήση Λογισμικών GIS

Έχω λάβει πιστοποίηση οδηγός βουνού και ειδικού δασοπροστασίας καθώς και στην Ανάπτυξη έξυπνων Πόλεων (DevopsCompetencesforSamrtCities) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Πιστεύω ότι η υπευθυνότητα και η εργατικότητα με χαρακτηρίζουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια που εργάζομαι στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Έχω εργαστεί στο Δασαρχείο Κυνουρίας ως τεχνολόγος δασοπόνος 4 χρόνια με περιοχή αρμοδιότητας μου την Νότια Κυνουρία γνωρίζοντας καλά τόσο τον ορεινό όσο και τον πεδινό όγκο.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκα στις 15/2/1975 και μέχρι την ενηλικίωση έζησα στον Τυρό Αρκαδίας. Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Έχω φοιτήσει στην σχολή Χημικών Μηχανικών στο Ε.Μ.Π.

Διατηρώ τεχνικό γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας με κύρια απασχόληση την σύνταξη μηχανολογικών μελετών(για κτίρια και βιομηχανικές εγκαταστάσεις) και την επίβλεψη της ασφάλειας στην εργασία σε βιομηχανικούς χώρους.

Κατέχω άδεια για εκτέλεση εργασιών απολύμανσης & απεντόμωσης σε κατοικημένους χώρους.

Ως αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης επιβλέπω εργασίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε κτίρια κατοικίας και επαγγελματικούς χώρους.

Κατά την τελευταία δημοτική περίοδο έχω εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος και εκτελώ χρέη Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες στην Δ.Ε. Τυρού.

arcadiaportal.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σεμινάρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου στο Λεωνίδιο

Καλοκαίρι 2023 | Οι μεγάλες μουσικές συναυλίες στην Αρκαδία!

Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λακωνίας ανακοίνωσε το Λεωνίδιο!