leonidio24.gr
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Εντός του Ιουνίου οι πρώτες εκκαθαριστικές πληρωμές των αγροπεριβαλλοντικών μέτρων της βιολογικής γεωργίας και των αυτόχθονων φυλών

Sheeps And Goats 0
Κοινοποίηση

Με σχετικές ανακοινώσεις του ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ενημερώσει πως οι βιοκαλλιεργητές µπορούν να προβούν σε διορθώσεις έως τις 28 Μαΐου και οι δικαιούχοι των αυτόχθονων φυλών να καταθέσουν παραστατικά έως τις 31 του τρέχοντος µήνα.

Πρόκειται για ανελαστικές υποχρεώσεις καθώς µέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι προβλεπόµενες πληρωµές εκκαθάρισης για το έτος αιτήσεων 2022.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη εκκαθάριση πληρωµών του έτους 2022 σχετικά µε το πρόγραµµα των Βιολογικών τοποθετείται για τα µέσα του επόµενου µήνα, αφού πρώτα οι απορριπτόµενοι βιοκαλλιεργητές ξαναστείλουν τα στοιχεία των συµβάσεών τους. Αντίστοιχα και οι κτηνοτρόφοι πρέπει να προσκοµίσουν αντίγραφα των ενηµερωµένων χειρόγραφων µητρώων καταγραφής για όλες τις ενταγµένες εκµεταλλεύσεις των αιγοπροβάτων. Μάλιστα, τονίζεται ότι τα παραστατικά αυτά αποτελούν υποχρέωση για την επαλήθευση και επιβεβαίωση των κριτηρίων επιλεξιµότητας.

phgh\argos24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έως 28 Ιουλίου επιβεβαίωση στοιχείων συμβολαιακής γεωργίας για μείωση φόρου αγροτικού εισοδήματος

Τα 7 προϊόντα στα οποία η Ελλάδα έχει κάτω από 50% επάρκεια και εξαρτάται κυρίως από τις εισαγωγές

Έως 29 Σεπτεμβρίου η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ για το 2022