leonidio24.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Ισραήλ: Συγκλονιστικές εικόνες από την επίθεση της Χαμάς

Ap23280288773913 640x426
Κοινοποίηση

Εικόνες πολέμου και απόλυτης καταστροφής έρχονται από το Ισραήλ, το οποίο βομβαρδίζεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.

Τη μεγαλύτερη επίθεση εδώ και δεκαετίες βιώνει τις τελευταίες ώρες το Ισραήλ, μετά από την αιφνιδιαστική κίνηση της Χαμάς με ενόπλους της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης να διασχίζουν τα σύνορα και να εισβάλλουν σε ισραηλινό έδαφος φέρνοντας το χάος.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας, πόλεις βομβαρδίστηκαν, άμαχοι έπεσαν νεκροί και στρατιώτες απήχθησαν με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι είναι σε κατάσταση πολέμου.

Εικόνες πολέμου και απόλυτης καταστροφής κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τον τρόμο και τον πόνο που βιώνουν οι άμαχοι στο Ισραήλ, σε αυτή την άνευ προηγουμένου διείσδυση ενόπλων της Χαμάς από τη Γάζα και τη σοβαρότερη κλιμάκωση μετά τον 10ήμερο πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ενός οικοπέδου στην Κοινότητα Παραλίου Άστρους

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Σχολική εορταστική εκδήλωση της 200ης Επετείου της «Β΄ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων»

Διήμερο Εκδηλώσεων για την Γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και των Ψαράδων στον Τυρό Αρκαδίας