leonidio24.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΛΕΩΝΙΔΙΟ

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς παίζεται στο Άστρος για Λεωνίδιο και Δημητσάνα

Leonidion Dimitsana 29 1 2023 5
Κοινοποίηση

Η ώρα για πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο τοπικό μας ποδόσφαιρο πλησιάζει και είναι η στιγμή στην οποία Λεωνίδιο και Δημητσάνα θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον τελικό του Super Cup.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 18:30 η πρωταθλήτρια ομάδα του Λεωνιδίου και οι κυπελλούχος ομάδα της Δημητσάνας θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο που θα ανοίξει την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στον νομό μας.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα παιχνίδι γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες που θα πορευτούν και στο προσεχές μέλλον με υψηλές φιλοδοξίες και με όνειρα διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να καταφέρουν να μείνουν στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για την οποιαδήποτε ανάλυση ωστόσο μπορούμε να σας θυμίσουμε στιγμές από τις περσινές «μάχες» του Λεωνιδίου με την Δημητσάνα στα δύο παιχνίδια που είχαν δώσει στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Στις 29 Ιανουαρίου στην Νότια Κυνουρία το Λεωνίδιο κέρδισε με 2-1 την Δημητσάνα με τον Καλκανάκο να σκοράρει και τα δύο τέρματα των ερυθρολεύκων με τον Λάγκα για τους Γορτύνιους να βρίσκει δίχτυα.

Στις 7 Μαΐου στο γήπεδο της Επισκοπής η Δημητσάνα στην τελευταία αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας υποδέχθηκε το Λεωνίδιο με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο με σκορ 1-1 και τέρματα των Γεωργίτση και Χασάι.

Κάπως έτσι λοιπόν Λεωνίδιο και Δημητσάνα μαζί έκλεισαν την χρονιά και μαζί θα την ανοίξουν αυτή την φορά στον τελικό του Super Cup Αρκαδίας που για πρώτη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι.

arcadiaportal.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κραυγή αγωνίας για το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Λεωνίδιο: Καταγγελία γιατρών – «Έστειλαν στο Κ.Υ ανεκπαίδευτους στρατιωτικούς για οδηγούς ασθενοφόρου»

Αδιόρθωτος ο νταής της Κρήτης – Καταδικάστηκε σε 26 μήνες φυλάκιση και λίγο αργότερα έβγαλε ξανα μαχαίρι